Asambletë e kabllove
Kabllo me shumicë
Kabllo 3.5 mm
Kabllo audio me shumicë

PSE NA ZGJODHET NE?

Përqendrohuni në ofrimin e zgjidhjeve kabllore për 20 vjet

Prodhuesi i telit të kabllove

Sipas nevojave tuaja, personalizoni për ju dhe ju ofroni shërbime cilësore.

A kompania që angazhohettë prodhosh
kabllot me performancë të lartë

E themeluar në vitin 2004, Cekotech është një markë dinamike e njohur për kabllot me cilësi të lartë, besueshmërinë dhe shërbimin e shkëlqyer.

Ne i jemi përkushtuar inxhinierisë së projektimit dhe prodhimit të kabllove audio, video, multimediale, transmetimi.Të gjitha produktet tona janë projektuar dhe prodhuar sipas standardeve më të rrepta të cilësisë, pavarësisht nga siguria, rreziqet mjedisore ose ekstremet e temperaturës.Ne jemi në gjendje të përmbushim standardet më të kërkuara për aplikacionet e të dhënave, zërit dhe videove.