Кабелски склопови
Масовни кабли
Кабел од 3,5 мм
Масовен аудио кабел

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Фокусирајте се на обезбедување кабелски решенија за 20 години

Производител на кабелска жица

Според вашите потреби, приспособете се за вас и обезбедете ви квалитетни услуги.

A компанијата се обврзувада произведува
кабли со високи перформанси

Основана во 2004 година, Cekotech е динамичен бренд познат по висококвалитетните кабли, доверливоста и одличната услуга.

Ние сме посветени на дизајнот инженеринг и производство на аудио, видео, мултимедијални, емитувачки кабли.Сите наши производи се дизајнирани и произведени според најстрогите стандарди за квалитет без оглед на безбедноста, опасностите од околината или екстремните температури.Ние сме во состојба да ги исполниме најсложените стандарди за апликации за податоци, звук и видео.